Sådan ser du fælles venner på Snapchat

Snapchat er en populær social medieplatform, hvor du kan dele billeder, videoer og beskeder med dine venner. Hvis du heller ikke vil se, hvem dine fælles venner er på Snapchat, så bare rolig; det er nemt at finde ud af det!
Som du ved, kan du få en liste over fælles venner på andre platforme som Facebook, men Snapchat tillader dig ikke at se sådan en liste, selvom du er venner med dem.
Snapchat tager brugernes privatliv mere alvorligt. Derfor vil du ikke vide, hvilke brugere der har fælles venner, og hvem de er.
Selvom du ikke kan se vennelisten og fælles venskaber med en bruger på Snapchat af privatlivsmæssige årsager, kan du stadig se dem i en anden sektion. Du kan finde sådanne almindelige personer i form af anbefalinger i Snapchats Quick Add-sektion.
I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du kan se fælles venner på Snapchat og få mest muligt ud af din oplevelse på sociale medier. Samtidig anbefaler vi også at lære betydningen af “YK” på Snapchat.
Betydningen af fælles venner på Snapchat
Fælles venner på Snapchat er folk, der har fælles interesser med dig på deres Snap-konto.
Hvis to brugere har fælles venner, betyder det, at de har mindst én ven til fælles, som også bruger Snapchat. Disse oplysninger kan hjælpe med at finde nye personer at følge eller komme i kontakt med eksisterende venner på appen.
I stedet for at tilføje fremmede på Snapchat, er det bedre at tilføje fælles venner. Du kan også finde nogle af dine venner, hvis kontaktoplysninger eller brugernavne du ikke kender, gennem fælles venner.
Et højere antal fælles venner repræsenterer også kendte personer. Derfor kan du måske endda finde en person fra din skole eller dit universitet, når du søger på din fælles venneliste.
Af hensyn til privatlivets fred viser Snapchat ikke dine vennelister. Derfor kan du ikke se andre personers fælles profiler.
Snapchat giver dig dog stadig mulighed for at slå nogle gensidige profiler op på dens Hurtig tilføjelsessektion Vi fortæller dig mere om det i vores næste del.
Hvordan ser man fælles venner på Snapchat?
Som vi sagde før, er det umuligt at se en fælles venneliste for nogen bruger, selvom du er venner med dem. Derfor ville det være en god idé at søge efter dem manuelt i Hurtig tilføjelsessektion .
Du kan følge nedenstående proces for at se eller tjekke fælles venner på din Snapchat-applikation. Brug din smartphone i stedet for en pc (Windows eller Mac), når du følger processen nedenfor.
1. Start først Snapchat-appen på din Android- eller iOS-telefon (iPhone eller iPad) og tryk på Profilikon i øverste venstre hjørne.
2. Vælg derefter “ Tilføj venner " i din Snap-profil under " Venner ".
Du kan også få adgang til “ Tilføj venner " side ved at trykke på “ "ven med plus"-ikon i øverste højre hjørne af din Snapchat-startskærm.

Spioner på Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder og andre sociale medieapps uden at vide det; Spor GPS-placering, sms'er, kontakter, opkaldslogger og mere data nemt! 100% sikkert!
3. Rul nu ned til Afsnit "Hurtig tilføjelse" på “ "Tilføj venner"-siden .
Snapchat viser dig tilfældige brugere og dem, der har fælles venner med dig, i afsnittet "Hurtig tilføjelse".
Se på "nej. + fælles venner" etiketten under deres brugernavn for at se, om de har fælles interesser. For eksempel vil du se "3+ fælles venner" under en andens brugernavn, hvis de har mindst 3 fælles venner med dig.

Ifølge Snapchat Support er anbefalingerne i menuen "Hurtig tilføjelse" baseret på, hvem du allerede er venner med, hvem du abonnerer på og andre faktorer.
Derfor skal du rulle ned og manuelt søge efter fælles venner på din Snapchat-konto, da anbefalinger er helt tilfældige. Du kan finde en eller to af dem på den lange liste.
For at tilføje venner på Snapchat skal du trykke på "Tilføje" knappen ud for det pågældende brugernavn, og for at fjerne brugere fra listen skal du trykke på "x" krydsikon .
Note Hvis du har tilføjet din kontaktliste til din Snapchat-konto, vil du se en masse anbefalinger fra den i afsnittet Hurtig tilføjelse.
En anden ting at bemærke er, at selvom du kan se det omtrentlige antal fælles personer i afsnittet "Hurtig tilføjelse" og tilføje dem som dine venner, kan du ikke finde ud af, hvem de er.
Snapchat viser dig ikke engang det præcise antal fælles venner. Du vil kun se "3+ eller 4+ fælles venner" under deres brugernavne.
Så når det kommer til at tilføje venner, er sektionen "Hurtig tilføjelse" ikke særlig pålidelig. Derudover, hvis nogen har deaktiverede funktionen Hurtig tilføjelse , de vil ikke blive vist på denne liste, selvom de er gensidige.
Hvis du er bekymret for fælles venner, kan du generelt anmode om et skærmbillede af vennelisten fra din ven. Du kan også bruge andre platforme, såsom Facebook, til at finde fælles venner og bede dem om deres Snap-brugernavne.
Hvordan forhindrer du din Snap-konto i at blive vist i afsnittet "Hurtig tilføjelse"?
Du er nu klar over, at du kan se dine fælles venner i afsnittet "Hurtig tilføjelse". Ligeledes kan andre brugere på Snapchat også se dig på denne liste.
Derfor kan du deaktivere denne funktion, hvis du ikke ønsker, at andre skal finde dig i dette afsnit. Følg nedenstående trin for at skjule din konto fra at blive vist i afsnittet Tilføj hurtigt på en smartphone.
1. Åbn først Snapchat på din mobiltelefon og tryk på Profilikon i øverste venstre side.
2. Tryk derefter på “ Indstillinger "-ikonet øverst til højre, og rul ned til " Privatlivskontrol " sektion.

3. Du kan nu vælge “ Se mig i Hurtig tilføjelse " mulighed under " Privatlivskontrol "På næste side, fjern markeringen boksen ud for " Vis mig i Hurtig tilføjelse " mulighed for at deaktivere denne funktion.


Nu vil ingen brugere på Snapchat kunne se og tilføje dig som ven fra deres Hurtigtilføjelsessektion. Afhængigt af dine privatlivsindstillinger kan de dog stadig tilføje dig ved hjælp af dit brugernavn eller kontaktnummer.
Note: Hvis du bruger Snapchat på en computer eller bærbar computer, vil du ikke se denne sektion for hurtig tilføjelse. Brug derfor en smartphone i stedet for en webbrowser på din computer for at se fælles venner på din Snap-konto.
Ofte stillede spørgsmål
1. Hvordan kan jeg se en persons venneliste på Snapchat?
Af hensyn til privatlivets fred tillader Snapchat dig ikke at se brugernes venner. Selv hvis du er venner med den pågældende bruger, vil du ikke kunne se deres venneliste, fælles venner eller antallet af sådanne venner. Du kan dog stadig se nogle investeringsforeninger i afsnittet "Hurtig tilføjelse" på din konto.
2. Hvad betyder etiketten "8+ fælles venner" under en persons Snapchat-brugernavn?
Hvis du ser etiketten "8+ fælles venner" Under Snap-brugernavnet betyder det, at du og den bruger har mindst 8 fælles venner på Snapchat. Du kan se dette i afsnittet "Hurtig tilføjelse" på Snapchat, og du kan nemt tilføje dem.
3. Hvordan skjuler jeg mit Snapchat-brugernavn, så det ikke vises på andre brugeres fælles venneliste?
For at undgå at blive vist på en anden brugers fælles venneliste, skal du gå til din Snap-profil > Indstillinger Vælg nu “ Se mig i Hurtig tilføjelse " mulighed under " Privatlivskontrol " og fjern markeringen i feltet ud for " Vis mig i Hurtig tilføjelse ".
Konklusion
Afslutningsvis kan du se, at selvom Snapchat ikke viser nogen brugeres fælles venner af hensyn til privatlivets fred, kan du stadig se dem i afsnittet "Hurtig tilføjelse", hvis de ikke har deaktiveret det.
Du er dog uheldig, hvis de har deaktiveret funktionen Hurtig tilføjelse på deres konto. Derfor foreslår vi, at det er bedre at bede din ven direkte om at sende deres venneliste. Du kan derefter finde fælles venner ved at sammenligne dine Snapchat-venner.
Alt i alt håber vi, at du fandt det, du ledte efter i denne artikel. Derudover kan du også lære at lav en gruppechat på Snapchat hvis interesseret.
Hvor nyttigt var dette indlæg?
Klik på en stjerne for at bedømme den!
Gennemsnitlig vurdering / 5. Stemmeoptælling:


![Sådan ved du, om nogen har blokeret dig på Snapchat [2023]](https://www.getappsolution.com/images/how-to-know-if-someone-blocked-you-on-snapchat-390x220.jpeg)


