Instagram

Sådan skjuler og skjuler du Instagram-mærkede billeder?

Instagram-taggede billeder er en effektiv måde at forbinde din profil med indhold, der deles af venner, familie og følgere. Når nogen tagger dig i et billede, kan billedet automatisk vises i Tagged-sektionen på din profil, hvilket gør det synligt for alle, der besøger din side. Selvom denne funktion hjælper med at fremvise delte minder og sociale forbindelser, afspejler den ikke altid, hvordan du ønsker at præsentere dig selv online. Ikke alle taggede billeder er flatterende, relevante eller egnede til offentlig visning.

I takt med at Instagram har udviklet sig, har det givet brugerne mere kontrol over deres digitale identitet og privatliv. Et af de mest nyttige – men ofte oversete – værktøjer er muligheden for at skjule og vise taggede billeder. Denne funktion giver dig mulighed for at administrere, hvilke taggede opslag der vises på din profil, uden at fjerne tagget helt eller fornærme den person, der har lagt det op. Skjulte taggede billeder slettes ikke; de ​​fjernes blot fra offentligheden på din profil, hvilket giver dig fleksibilitet og ro i sindet.

Det er især nyttigt at lære at skjule taggede billeder, hvis du opbygger et professionelt image, driver en skaber- eller virksomhedskonto eller blot prøver at holde din profil ren og organiseret. Samtidig gør Instagram det nemt at vise billeder senere, så du kan gendanne synligheden, når du ombestemmer dig. I denne guide gennemgår vi trin for trin, hvordan du skjuler og viser taggede Instagram-billeder, så du har fuld kontrol over, hvordan du ser ud på tværs af platformen.

Hvordan viser man taggede billeder på Instagram?

For at vise de taggede Instagram-billeder skal du gå til afsnittet Tags under Privatliv.

Sådan viser du Instagram-taggede billeder: 

  1. Åbn Instagram-appen og gå til din profil ved at trykke på profilbilledet eller brugernavnet i hjemmet.
  2. Find det taggede billede og tjek, om billederne allerede er der (så kan du bruge ovenstående metode og vise direkte fra Instagram-profilen)
  3. Tryk på hamburgerikonet øverst til højre
  4. Gå til Indstillinger
  5. Åbne Privatliv
  6. Finde Mærker. Du bør se de afventende taggede billeder (med deres nummer), åbn dem.
  7. Tryk på et hvilket som helst billede, du vil vise
  8. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre på det valgte billede
  9. Du skal se Indlægsindstillinger. 
  10. Trykke på Vis på min profil

Du kan se de taggede billeder på din profil i tagging-sektionen, hvis du vender tilbage til din profil.

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Hvordan skjuler man taggede billeder på Instagram?

Hvis du er utilpas med at vise taggede billeder på dit Instagram-feed, skal du fjerne dit navn eller skjule det fra din profil. Begge muligheder er tilgængelige.

Metode 1: Skjul taggede billeder direkte fra din profil

Hvis du leder efter billeder, hvor folk har tagget dig, kan du gå til din profilside på Instagram. Klik på ikonet under din bio. Hvis nogen har tagget dig på et billede, kan du se det der.

Du kan trykke på billedet; der er to muligheder: fjern mig fra opslaget og skjul mig fra min profil. Tryk på knappen for at aktivere "Skjul fra min profil". Det vil også forsvinde fra din profil for dine følgere.

  1. Åbn Instagram-appen, og gå til dit feed ved at trykke på profilbilledet.
  2. Find tagging-sektionen, og åbn den for at se de Instagram-mærkede billeder.
  3. Tryk venligst på det billede, du vil skjule.
  4. Tryk på ikonet med tre prikker for at se et par muligheder
  5. Vælg Skjul fra min profil lige der

Men hvis du allerede har fjernet et tag, vil billederne ikke være i sektionen med taggede billeder, medmindre nogen markerer dig igen.

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Metode 2: Fjern dit navn fra taggede billeder

For at gøre det skal du gentage den forrige instruktion. Til sidst skal du vælge Fjern mig fra indlægget. Så opslaget vil ikke længere blive vist på dit Instagram-feed.

Du kan også fjerne dit navn fra indlæggene i sektionen Tags på Instagram i Indstillinger > Privatliv.

Bedste telefonsporingsapp

Bedste telefonsporingsapp

Spion på Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder og andre sociale medier apps uden at vide det; Spor GPS-placering, tekstbeskeder, kontakter, opkaldslogger og flere data nemt! 100% sikker!

Prøv det gratis

Hvis du går tilbage til Instagram-feedet og trykker på tag-sektionen, burde du ikke længere se billederne. Du kan finde de skjult taggede billeder under Indstillinger > Privatliv > Tags.

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Hvordan tagger man folk på Instagram?

Hvis du spekulerer på, hvordan du tagger folk, kan du se bunden af ​​billedet, mens du uploader et billede. Du kan trykke på det og skrive brugernavnet på den person, du vil tagge.

Selv hvis du har lagt et billede op, kan du gå til opslaget. Tryk på ikonet i billedets øverste venstre hjørne, og vælg rediger. Mens redigeringen er åben, kan du trykke på tag-ikonet og skrive de brugernavne, du vil tagge.

Det er muligt at fortryd et skjult tagget Instagram-billede af dig tilbage til din profil, hvis du ikke har fjernet tagget fra billedet. Hvis du har fjernet et tag, bør nogen tagge dig igen på billedet.

Er du nogensinde blevet tagget på de spammy eller uprofessionelle billeder på Instagram, som du ikke ønsker at have på din profil? Som det billede af dit berusede ansigt ved din vens bryllup eller det spam-indlæg fra en ukendt virksomhedskonto. Jeg er her for at fortælle dig, at du kan fjerne taggen af ​​dig selv fra disse uønskede billeder.

Pyha! Ikke sandt? Bare rolig, jeg skal nok hjælpe dig igennem det her. Bare følg trinene, så skal det nok gå.

Ligesom Facebook kan du hurtigt slippe af med dine uønskede taggede billeder eller billeder, der ikke engang er af dig!

Hvis du vil se dine taggede billeder:

1. Gå til din profil på Instagram

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

2. Tryk på ikonet "billeder af dig".

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Det er her dine taggede billeder gemmes. Hvis du har et billede, som du ikke ønsker at blive tagget på længere, så fortsæt med at læse denne artikel, og jeg vil vise dig, hvordan du fjerner det fra din profil.

Hvordan fjerner du tagget dig selv fra et billede på Instagram?

Instagram giver dig mulighed for at fjerne dig selv fra taggede billeder. Det eneste du skal gøre er at følge disse trin:

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Trin 1: Gå til dine taggede billeder, som vi nævnte, og tryk på det billede, du vil fjerne, så dit brugernavn vises.

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Trin 2: Tryk på dit brugernavn.

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Trin 3: Tryk på "flere muligheder".

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Trin 4: Tryk på “Fjern mig fra opslaget”.

Bemærk: Hvis du vil skjule dette billede fra din profil (og ikke fjerne tagget fra det), skal du trykke på "Skjul fra min profil".

Hvordan skjuler og skjuler jeg Instagram-mærkede billeder?

Trin 5: Tryk på "fjern" i bekræftelsesvinduet, der dukker op. Dette vil fjerne dit tag fra opslaget. Jeg vil også skjule dette billede fra din profil.

Og færdig! Intet at være bekymret over.

Konklusion

Det er nyttigt i mange hverdagssituationer at skjule og vise taggede billeder fra Instagram, f.eks. til at administrere dit personlige privatliv, opretholde et professionelt image eller rydde op i din profil uden at slette indhold. Uanset om du er tagget i et upassende billede, et forældet opslag eller indhold, der ikke matcher din nuværende stil, hjælper Skjul-funktionen med at holde din profil organiseret. På den anden side giver funktionen Vis dig mulighed for at gendanne taggede billeder, når de bliver relevante igen.

Efter at have læst denne artikel, burde brugerne have en klar forståelse af, hvornår og hvordan de skal bruge disse to funktioner. Med de rigtige trin kan du nemt skjule uønskede taggede fotos og vise dem senere, hvis det er nødvendigt, hvilket løser begge problemer uden at påvirke dine relationer eller de originale opslag.

Hvor nyttig var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme det!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Afstemningstælling:

Relaterede artikler

Tilbage til toppen knap