iOS Unlocker

Hvis nogen logger ind på min iCloud, hvad kan han så se?

Bruger bekymring

"Hej, jeg tænkte på, om nogen andre har oplevet lignende i dag på min iPad Pro. Jeg modtog en pop-up, der sagde, at nogen forsøgte at logge ind på min iCloud-konto. Hvis nogen logger ind på min iCloud-konto, hvad kan de så sige?"

Hvis du deler din iCloud-konto med en person, der skal købe en app fra App Store, kan du være bange for, at den person, der ejer dit Apple-ID, vil se fortroligheden af ​​alle oplysninger, der er gemt i iCloud. Så opstår problemet: "Hvis nogen logger ind på min iCloud, hvad kan de så se?". Læs videre for at finde svaret på dette spørgsmål.

Hvis nogen logger ind på min iCloud, hvad kan de se? [2021 Opdatering]

Hvis nogen logger ind på min iCloud, hvad kan de så se?

Indholdet nedenfor vil blive set, hvis nogen logger på din iCloud med dine iCloud-legitimationsoplysninger.

Billeder: Når "iCloud Photos"-indstillingen er aktiveret, gemmes iPhone-billederne i iCloud og opdateres regelmæssigt. Enhver, der logger ind på din iCloud-konto, vil se alle de gemte billeder.

Kontaktpersoner: Apple giver også brugere adgang til kontakter på iCloud. Efter at have logget ind på iCloud-kontoen kan personen blot se de kontakter, der er gemt i iCloud, ved at trykke på indstillingen Kontakter.

Post: Dine e-mails kan også tilgås på iCloud af en person, der ejer din iCloud-konto og adgangskode. Det, personen skal gøre, er at klikke på Mail-indstillingen i sidebjælken for at se mailen, når vedkommende er logget ind på iCloud-kontoen.

Spor iPhone-placeringshistorik: Hvis din iPhone bliver væk eller stjålet, kan du vælge "Find min iPhone" for at finde den tabte iPhone. Al placeringshistorikken for din iPhone vil blive sporet, når "Find min iPhone" er aktiveret. Det vil sige, at hvis nogen logger på din iCloud, vil han/hun se din bevægelse inden for den sidste uge eller sidste måned. Hvad værre er, kan dine iPhone-data også blive slettet eksternt, hvis personen klikker på muligheden for "Slet enhed" efter at have logget ind på iCloud.

iMessage: Normalt vil dine iMessages ikke blive tilgået, hvis nogen logger på dit Apple-id, medmindre Apple-id'et er logget på den samme Apple-enhed.

Alle iMessages, der er sendt eller modtaget via dit Apple ID tidligere eller i fremtiden, vil blive vist på en anden enhed, der bruger det samme Apple ID. Hvad værre er, de kan også sende iMessages i dit navn.

Sammenlignet med iMessage er SMS/MMS meget sikrere. Disse almindelige testbeskeder vil ikke blive set, medmindre du aktiverer videresendelse af tekstbeskeder på din enhed.

Nøglering, noter, kalender, dokumenter og andre iCloud-indstillinger: Udover de data, vi har nævnt ovenfor, kan andre data, der er gemt i iCloud, såsom kalender, dokumenter, noter, præsentationer oprettet med Keynote online, regneark oprettet med Numbers online og påmindelser, også ses af en person, der logger ind på din iCloud. Disse data kan ses både på iOS-enheder og på nettet.

Det sværeste er, at den person, der logger ind på din iCloud-konto, også kan have adgang til nøgleringen. Det vil sige, at alle konti, der opbevares i Apple-id'et, vil blive afsløret.

Hvad du ikke vil gå glip af ved iCloud-konto

Får vi besked, når nogen logger ind på min iCloud-konto?

Ingen kan logge ind på din iCloud-konto, medmindre de kender dine Apple ID-oplysninger. Hvis du har aktiveret to-faktor-godkendelse, vil login ikke blive godkendt, hvis de ikke har adgang til din betroede enhed.

Hvis nogen logger ind på din iCloud-konto på en anden enhed, der ikke er tillid til, får du besked om, at en ukendt enhed forsøger at logge ind på din iCloud-konto.

Hvordan kan jeg se, hvor mit Apple ID bliver brugt?

At se, hvor Apple-id'et bruges, afhænger af, hvad enheden er.

Hvis iCloud-kontoen er logget på en iPhone eller iPad:

  • Gå til Indstillinger og klik på dit navn.
  • Rul ned og klik på hver enhed for at se detaljerne.

Hvis iCloud-kontoen er logget på Windows:

  • Download og åbn iCloud til Windows på din Windows-computer.
  • Klik på "Kontodetaljer" i nederste venstre hjørne og tryk på Apple ID.
  • Tryk på hver enhed for at se detaljerne.

Hvis iCloud-kontoen er logget på Mac:

  • Tryk på Apple-menuen i øverste venstre hjørne, og klik på "Systemindstillinger".
  • Klik på iCloud og "Kontodetaljer", og vinduet med iCloud-oplysninger dukker op.
  • Klik på "Enheder", og du vil se de enheder, der er knyttet til iCloud-kontoen.

Fjern iPhone fuldstændigt fra iCloud/Apple ID-konto

For at forhindre nogen i at se flere data fra din iCloud, kan du lige så godt afbryde din enhed fra iCloud-kontoen med de 3 metoder nedenfor:

På en iPhone/iPad

Det er umuligt at fjerne iPhonen fra iCloud-kontoen på selve enheden; du skal fjerne den på en anden iPhone eller iPad.

  1. Klik på Indstillinger og iCloud-indstillingen øverst i indstillingsgrænsefladen.
  2. iCloud-oplysningerne vises i højre side. Vælg den iOS-enhed, du skal fjerne fra iCloud-kontoen, og klik på "Fjern fra konto".

Hvis nogen logger ind på min iCloud, hvad kan de se? [2021 Opdatering]

Den valgte enhed vil snart blive fjernet fra din iCloud-konto.

På en Mac-computer

  1. Åbn din Mac-computer og klik på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne for at åbne menuen og vælg "Systemindstillinger" for at åbne skærmen Systemindstillinger.
  2. Klik på “iCloud” for at åbne iCloud-indstillingerne. Markér indstillingen “Kontooplysninger”, hvorefter iCloud-kontooplysningerne vises. (Hvis tofaktorgodkendelse er aktiveret, skal du indtaste den godkendelseskode, du har modtaget.)
  3. Klik på "Enheder", og alle de enheder, der er forbundet til iCloud-kontoen, vises. Vælg enheden, og klik på "Fjern fra konto" for at fjerne enheden.

Hvis nogen logger ind på min iCloud, hvad kan de se? [2021 Opdatering]

Dine private data vil blive set og stjålet, når nogen logger ind på din iCloud-konto. Hvis du fandt ud af, at din iCloud-konto er blevet optaget af nogen, er det bedste for dig at fjerne enheden fra iCloud-kontoen. Denne artikel tilbyder 2 forskellige muligheder for det. Du kan også fjerne Apple ID fra denne enhed uden at indtaste adgangskoden ved at bruge det anbefalede værktøj: iPhone adgangskode oplåsning.

Gratis downloadGratis download

Hvor nyttig var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme det!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Afstemningstælling:

Relaterede artikler

Tilbage til toppen knap